Η σύντομη αλλά πολυτάραχη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα που φέτος συμπληρώνονται 22 χρόνια από τον θάνατο της, ετοιμάζεται να ανέβει την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Broadway από τους παραγωγούς Joe DiPietro-David Bryan.

Η ζωή της της αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού πρόκειται να ανέβει στην στην σκηνή τον Μάρτιο του 2020. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 2 Μαρτίου στο “Longacre Theatre” της Νέας Υόρκης, ενώ η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει λίγες ημέρες αργότερα, στις 31 Μαρτίου.

Η παράσταση “Νταϊάνα” θα εξετάζει μία μεγάλη περίοδο της ζωής της αγαπημένης πριγκίπισσας από τη στιγμή που παντρεύεται τον πρίγκιπα Κάρολο μέχρι και τον χωρισμό του ζευγαριού. Η παράσταση έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο “La Jolla Playhouse” της Καλιφόρνια τον περασμένο Απρίλιο.

Στο “La Jolla Playhouse”, η Τζίνα ντε Βάαλ υποδύθηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ τον πρίγκιπα Κάρολο έπαιξε ο Ρόου Χάρτραμπ. Την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς είχε παίξει η Έριν Ντάβι, ενώ στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίστηκε η Τζούντι Κέι. Και οι τέσσερις ηθοποιοί πρόκειται να εμφανιστούν στους ίδιους ρόλους και στο Broadway.