Μια νέα θεατρική παραγωγή θα επικεντρώνεται στην ιστορία της ζωής του Αμερικανού τραγουδιστή – τραγουδοποιού, Neil Diamond ακολουθώντας το ταξίδι του από τα χρόνια που ήταν ένα φτωχό παιδί στο Μπρούκλιν, μέχρι την κατάκτηση της δόξας και του τίτλου ενός από τους πιο εμπορικούς μουσικούς όλων των εποχών.

Σύμφωνα με το Billboard, το μιούζικαλ, πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Michael Mayer και θα βασίζεται σε σενάριο του τρεις φορές υποψήφιου για Όσκαρ Anthony McCarten (“Bohemian Rhapsody”, “Darkest Hour”, “The Theory of Everything”).

Το βιογραφικό θεατρικό μιούζικαλ του οποίου ο τίτλος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Neil Diamond.

“Πάντα αγαπούσα το Μπρόντγουεϊ . Η έμπνευση για πολλά από τα πρώτα μου τραγούδια ήρθε από παραστάσεις όπως “West Side Story”, “My Fair Lady” και “Fiddler on the Roof”. Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με αυτή την υπέροχη ομάδα”, ~Neil Diamond

Ξεχώρισε η δήλωση του σεναριογράφου Anthony McCarten ο οποίος είπε: “Στο ράφι πάνω από το τζάκι στο πατρικό μου σπίτι στη Νέα Ζηλανδία, υπήρχαν πάντα δύο εικόνες: η μία ήταν του Πάπα, η άλλη του Neil Diamond”.