“Οι Γαμπροί της ευτυχίας”, το πρωτότυπο θεατρικό έργο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη έπειτα από δύο κινηματογραφικές μεταφορές και ύστερα από την επιτυχημένο ανέβασμα την περασμένη σεζόν στο θέατρο Προσκήνιο σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Τελικά ποιος πραγματικά θέλει την ευτυχία της Ευτυχίας; Μια παράσταση “στοίχημα” κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών, με στόχο το μεγάλο και πηγαίο γέλιο!

Υπόθεση

Ποια είναι η Ευτυχία…

Η Ευτυχία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία “Δεσποινίς ετών 39”. Μία ώριμη ανύπανδρη γυναίκα για την οποία τα όμορφα χρόνια της νιότης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Η ίδια αρνείται να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής ώστε παρά την ηλικία της να γίνει ποθητή και ζει μαζί με τον αδελφό της Βαγγέλη αποτελώντας ένα βάσανο αφού αν δεν την αποκαταστήσει, δεν μπορεί να παντρευτεί και ο ίδιος.

Ο Βαγγέλης είναι αρραβωνιασμένος 8 χρόνια και προκειμένου να καταφέρει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του μετέρχεται πάσης φύσεως κόλπα για την αποκατάσταση της Ευτυχίας. Αναζήτηση γαμπρού με κάθε μέσον, σουλούπωμα, κολακείες.

Πρόκειται για μια κωμωδία μετ’ ασμάτων όπως την χαρακτηρίζει ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης Γιάννης Μπέζος, που συνεργάζεται με τον Φοίβο Δεληβοριά για τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης. Τον ρόλο της Ευτυχίας ερμηνεύει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Σπαρταριστοί διαλόγοι, απίθανες καταστάσεις, μία κωμωδία παρεξηγήσεων που φιλοδοξεί να πλανέψει το κοινό με τη μουσική την οποία συνέθεσε ειδικά ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Πληροφορίες παράστασης

Κείμενο: Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος
Μουσική & Τραγούδια: Φοίβος Δεληβοριάς
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Χορογραφίες: Σοφία Καλπενίδου
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Ντένια Στασινοπούλου
Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Βαλσαμάκη
Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη

Παίζουν οι: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου.

Πρόγραμμα της περιοδείας & προπώληση εισιτηρίων εδώ: http://bit.ly/2EZHFyo