Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στον “Πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά” η παράσταση “Tango in Love… The 5th Element”. Η θεατρική – χορευτική παράσταση Tango in Love θα είναι η αυλαία για τo διεθνές TangoLovers Festival.

Πέντε μέρες γεμάτες χορό κλείνουν με μία ξεχωριστή παράσταση, μία ιστορία για την εξέλιξη των σχέσεων με όνομα Tango in Love.

Πρόκειται για μία παράσταση Αργεντίνικου tango, η οποία παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η παράσταση έχει χορογραφηθεί και σχεδιαστεί από τους κορυφαίους Αργεντίνους χορευτές Sebastian Arce & Mariana Montes ενώ πλαισιώνεται από 7 σπουδαία ζευγάρια επαγγελματιών χορευτών της Ελλάδας με διεθνή καριέρα.

Τι συμβαίνει όταν χορεύεις tango;

Μοιάζει με μία ερώτηση απλή όμως με μία απάντηση όχι τόσο σαφή. Το tango είναι αγκαλιά, είναι σαν μια σύνδεση δύο ψυχών. Το μυαλό σταματά και μιλούν οι αισθήσεις. Μια μικρή φυγή από την πραγματικότητα, σαν να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια και μία αίσθηση ελευθερίας σαν τον αέρα! Εκεί κρύβεται και η στιγμή που κάτι συμβαίνει.

Η εμπιστοσύνη στις αισθήσεις σταματά και η λογική ξεκινά ξανά το δικό της παιχνίδι. Τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω από το αυτή την πρωτόγνωρη αίσθηση; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ΑΓΑΠΗ.

Τι συμβαίνει όταν αντικρίζεις την αγάπη; Τα ίδια συναισθήματα. Ο ίδιος φόβος και τα ίδια ερωτήματα να ακολουθούν.

Το “Tango in Love” βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία. Μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο ψυχών που προορίζονταν να συναντηθούν και να συγκρουστούν σε μια παρούσα στιγμή.

Η ιστορία του Tango in Love θα προκαλέσει ερωτήματα σε όλους όμως ταυτόχρονα θα φέρει όλους πιο κοντά. Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού και η μεταξύ τους σύγκρουση θα φέρει τα στοιχεία του σύμπαντος να χορεύουν στη σκηνή: φωτιά, νερό, αέρας και γη. Το στοιχείο της επανασύνδεσης το πέμπτο στοιχείο… Η ΑΓΑΠΗ.

Η παρουσίαση – αφήγηση της παράστασης θα πραγματοποιηθεί από τον Γιώργο Μανίκα ενώ στην παράσταση θα συμμετέχουν και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παυλάκης.

Πληροφορίες παράστασης

Πότε: Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου
Που: Πολυχώρος Άννα & Μαρία Καλουτά, Τιμοκρέοντος 6A, Ν. Κόσμος 117 45
Τηλέφωνο: 210 9344131
Ώρα έναρξης: 21:00