Οι δύο θρύλοι της ροκ Bob Dylan και Neil Young έδωσαν συναυλία στο Κιλκένι της Ιρλανδίας στις 14 Ιουλίου και τραγούδησαν ντουέτο τον ύμνο “Will The Circle Be Unbroken”.

Ο Bob Dylan είχε ηχογραφήσει μια εκδοχή του τραγουδιού με τους The Band το 1967, η οποία κυκλοφόρησε το 2014 με τίτλο “The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes Complete”.

Η τελευταία φορά που οι Bon Dylan και Neil Young ανέβηκαν μαζί στη σκηνή ήταν στο Roseland Ballroom της Νέας Υόρκης το 1994.

Σύμφωνα με το Rolling Stone οι τραγουδιστές είχαν ερμηνεύσει πρώτη φορά μαζί το “Will The Circle Be Unbroken” το 1975 στο στάδιο Kezar στο Σαν Φρανσίσκο.

Αν και η συναυλία στην πόλη της Ιρλανδίας θα μεταδοθεί μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας “Neil Young Archives” αργότερα αυτήν την εβδομάδα, το stream δεν θα περιλαμβάνει το ντουέτο τους, ανακοίνωσε o τραγουδιστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συναυλία των Bob Dylan και Neil Young στην Ιρλανδία ακολούθησε την πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους στο Hyde Park στο Λονδίνο στις 12 Ιουλίου.