Καινούργια συλλογή με στίχους του Iggy Pop θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου. Το “‘Til Wrong Feels Right” θα περιλαμβάνει στίχους, δοκίμια, φωτογραφίες και καλλιτεχνήματα τα οποία δημιούργησε ο Iggy Pop στη διάρκεια της καριέρας του.

“Συμπίπτοντας με την 50ή επέτειο του πρώτου δίσκου των The Stooges – ο τίτλος του οποίου ήταν “The Stooges”,αυτό το βιβλίο συγκεντρώνει για πρώτη φορά επιλογή στίχων του και είναι όμορφα κοσμημένο με καλλιτεχνήματα και φωτογραφίες και συμπληρωμένο με σκέψεις του ιδίου και άλλων για μια μουσική καριέρα που όρισε αυτό το μουσικό είδος. Με εισαγωγή και περιεχόμενο από τον Iggy, αυτή η έκδοση είναι δεμένη και με χρώμα”, αναγράφεται στην επίσημη περιγραφή της έκδοσης.

Το 288 σελίδων “‘Til Wrong Feels Right” περιλαμβάνει “τους πλήρεις στίχους 100 τραγουδιών τους οποίους ζωντανεύουν έγχρωμες φωτογραφίες, τα δικά του αναμνηστικά, σημειώσεις του που δεν είχαν έως σήμερα δει το φως της δημοσιότητας, σύντομα δοκίμια από τον Iggy και σχόλια από άλλους θρύλους της μουσικής – από τον Mark Bolan των T.Rex μέχρι την Debbie Harry των Blondie”.