Δάκης: Ο διαχρονικός ερμηνευτής έρχεται στη μουσική σκηνή του JAZZPOiNT

Το JAZZPOiNT την τελευταία ημέρα του Μαΐου αποχαιρετά την άνοιξη και υποδέχεται το καλοκαίρι με τον διαχρονικό ερμηνευτή Δάκη, που όπως είχε πει σε κάποια συνέντευξη του ζει για το καλοκαίρι!

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη του εμφάνιση στο music stage JAZZPOiNT, ο μεγάλος ερμηνευτής επιστρέφει ξανά στη σκηνή του την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Γλυκός και αληθινός, με ένα χαμόγελο και μία φωνή αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, ο Δάκης συνεχίζει να γοητεύει με την παρουσία του στην σκηνή και να συναρπάζει με τη μουσική και τη διαχρονικότητα των τραγουδιών του.

Ένας καλλιτέχνης με μία πορεία στον χώρο της μουσικής που υπερβαίνει τις πέντε δεκαετίες και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους συνθέτες της Ελλάδας όπως Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Κατσαρός, Κώστας Χατζής κ.α. Το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ποπ μουσική και τη χρυσή εποχή των ορχηστρών και των συγκροτημάτων.

Γεννημένος στην Αλεξάνδρεια και ζώντας σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία, οι ξένες γλώσσες ήταν η φυσική ροή της ζωής του. Ο τραγουδιστής μιλά με άνεση σε έξι γλώσσες και τραγουδά σε επτά.

Οι ήχοι της τζαζ μπερδεύονται με τους ποπ ρυθμούς και τις λάτιν μελωδίες δημιουργώντας ένα ελκυστικό international ρεπερτόριο το οποίο ο διαχρονικός καλλιτέχνης ερμηνεύει μοναδικά σε πολλές γλώσσες. Ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά, αραβικά τραγούδια και φυσικά τα πάντα αγαπημένα “Τόσα καλοκαίρια”, “Μίλα μου”, “Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά” θα ακουστούν στην θρυλική σκηνή του JAZZPOiNT.

Στο πλευρό του ο μουσικός Πάνος Δέρβος και στα φωνητικά η Έλενα Περβαινά.

Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο με οδηγό τις μελωδίες και τα υπέροχα τραγούδια του που πλημμυρίζουν με αναμνήσεις.

Πληροφορίες

Πότε: Παρασκευή 31 Μαΐου 2019
Που: Jazz Point, Ακαδημίας 18, Σύνταγμα
Τηλέφωνο: 210 9803398 & 6942022500 (booking)
Ώρα έναρξης: 23:00
Είσοδος: 6€
Προπώληση εισιτήριων: Viva.gr

Η επικοινωνία για την κράτηση της θέσης είναι υποχρεωτική.