Την Παρασκευή 22 Μαρτίου η τραγουδίστρια των μοναδικών Fairground Attraction, Eddi Reader, θα τραγουδήσει για πρώτη φορά live στην Ελλάδα στην κεντρική σκηνή του Gazarte.

Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων της Eddi Reader στο μουσικό προσκήνιο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ζωντανά μία από τις σημαντικότερες μορφές της δεκαετίας των ’80’s.

Η τραγουδίστρια με τη μοναδική σκηνική παρουσία και την αξεπέραστη φωνή έφτασε στην κορυφή των μουσικών charts της Μεγάλης Βρετανίας με τους θρυλικούς Fairground Attraction τραγουδώντας το επιτυχημένο single “Perfect“.

Μετά τη διάλυση των Fairground Attraction το άστρο της Eddi Reader συνέχισε τη λαμπρή πορεία του καθώς η καριέρα της εκτοξεύθηκε. Η μοναδική τραγουδίστρια έχει λάβει Brit Award ως “British Female Solo Artist” ενώ το 2004 τραγούδησε στα εγκαίνια του Κοινοβουλίου της Σκωτίας όπου και την παρουσίασε η Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ.

Η Eddie Reader έχει επίσης συνεργαστεί με συγκροτήματα όπως οι Gang of Four, οι Eurythmics και οι Waterboys.

Το περασμένο φθινόπωρο στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018 κυκλοφόρησε την τελευταίο προσωπικό της album με τον τίτλο “Cavalier”. Πρόκειται για έναν δίσκο που εναρμονίζονται μοντέρνα αλλά και πιο παραδοσιακά μουσικά θέματα.

Η Eddi Reader έχει αναφέρει πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του album είναι σημαδιακή καθώς τότε έκλεισε γι’ αυτήν ένας κύκλος τεσσάρων δεκαετιών στον χώρο της μουσικής.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Πότε: 22/03/2019
Τοποθεσία: Gazarte, Βουτάδων 34, Γκάζι
Έναρξη: 22:00
Τιμές εισιτήριων: Προπώληση από 15€ –45€, ταμείο από 17€ – 42€
Πληροφορίες / Κρατήσεις: gazarte.gr