Ήταν 20 Ιουνίου του 1997 όταν η ταινία “My Best Friend’s Wedding” ή αλλιώς “Ο Γάμος του Καλύτερου μου Φίλου,” προβλήθηκε στον κινηματογράφο. 22 χρόνια μετά την πρεμιέρα οι πρωταγωνιστές της ταινίας συναντιούνται ξανά όχι για το remake της ταινίας αλλά για μια επετειακή φωτογράφιση.

To “10 year challenge” φαίνεται πως έγινε για τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης ρομαντική κομεντί “22 year challenge”!

Η ταινία “My Best Friend’s Wedding” επιλέχθηκε ως εξώφυλλο για το περιοδικό Entertaiment Weekly έπειτα από ένα αφιέρωμα του ίδιου για τις ρομαντικότερες ταινίες όλων των εποχών.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές, Julia Roberts, Rupert Everett, Cameron Diaz και Dermot Mulroney ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον και το αποτέλεσμα είναι νοσταλγικό και άψογο.

Η ταινία είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία ενώ αποτελεί και μία από τις χαρακτηριστικότερες ρομαντικές ταινίες της Julia Roberts. Επίσης έλαβε τρεις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και μία για Όσκαρ Μουσικής.

To “My Best Friend’s Wedding” είναι για τους λάτρεις της κομεντί μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες της εποχής των 90’s και με χαρά θα μπορούσε να αποτελέσει ακόμα και σήμερα την επιλογή για ένα χαλαρό βράδυ Παρασκευής.

H Julia Roberts υποδύεται την της Julianne Potter και προσπαθεί ανεπιτυχώς να ματαιώσει τον γάμο του καλύτερού της φίλου, Michael O’Neal.

Η Julia Roberts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε αναφερόμενη στην συγκεκριμένη φωτογράφιση: “Τόσο όμορφο να περνάω τη μέρα με κάποιους από τους καλύτερους φίλους μου.”

Στη συνέντευξη που έδωσαν οι πρωταγωνιστές στο “Entertaiment Weekly” μίλησαν για τις στιγμές που θα θυμούνται για πάντα.

“Για μένα η σκηνή που έκανε την ταινία τόσο αυθεντική ήταν όταν λέω τελικά στον χαρακτήρα του Dermot: “Διάλεξε με. Άσε με να σε κάνω ευτυχισμένο.” Ήταν τόσο περιεκτική, γλυκιά και σημαντική”, ανέφερε η Julia Roberts.

H Cameron Diaz παραδέχθηκε πως χάρη στο “My Best Friend’s Wedding” ξεκίνησε με επιτυχία την καριέρα της.