Μετά από αρκετά χρόνια σχεδιασμού, αναβολών και πολλών συζητήσεων, τα “Κακά Παιδιά” Will Smith και Martin Lawrence επιστρέφουν για μια τρίτη ταινία στη σειρά που άφησε εποχή.

Η παραγωγή της ταινίας είχε κολλήσει για αρκετό χρονικό διάστημα επειδή το πρόγραμμα του Wiil Smith ήταν αρκετά φορτωμένο.

Ο Michael Bay είχε εκφράσει αρχικά το ενδιαφέρον για τη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας, αλλά σε συνδυασμό με το κασέ του Will Smith, η περίπτωση κρίθηκε ιδιαίτερα ακριβή. Στη συνέχεια οι παραγωγοί στράφηκαν στον Joe Carnahan, ο οποίος όμως τελικά αποχώρησε λόγω προγράμματος.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε το βέλγικο δίδυμο, Adil El Arbi και Bilall Fallah, ενώ το σενάριο θα υπογράψει ο Chris Bremner.

Η επιβεβαίωση για τη συνέχεια τη σειράς των ταινιών έγινε μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Will Smith στο Instagram, όπου οι δύο συμπρωταγωνιστές έδειχναν τον ενθουσιασμό τους για το «Bad Boys».

“Πέρασε αρκετός καιρός. Αλλά τώρα είναι εδώ! Bad Boys For A Life η επιστροφή!”, έγραψαν στο instagram.

Η έναρξη των γυρισμάτων έχει ξεκινήσει ήδη, ενώ η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες τον Ιανουάριο του 2020.

Δείτε το βίντεο “teaser”: