Κινηματογραφική ταινία με θέμα τη ζωή της Ruth Handler, δημιουργού της πιο διάσημης κούκλας στον κόσμο, της Barbie ετοιμάζουν η Rita Wilson και τα Bron Studios.

Η δημιουργός της Barbie Ruth Handler.

Η Melisa Wallack, υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία “Dallas Buyers Club”, θα γράψει το σενάριο με βάση τα απομνημονεύματα της Ruth Handler, “Dream Doll: The Ruth Handler Story”.

Η ταινία θα παρακολουθεί τα βήματα της Ruth Handler, καθώς ιδρύει την εταιρία Mattel και δημιουργεί την εικονική κούκλα Barbie και το πως έγινε η πρώτη γυναίκα στο τιμόνι μιας εταιρείας στη λίστα Fortune 500.

Παραγωγοί της ταινίας “Dream Doll” θα είναι οι Aaron L. Gilbert από τα Bron Studios μαζί με τους Rita Wilson, Cristan Crocker και Andrea Nevins μέσω της Rare Bird Films, σύμφωνα με το THR.

“Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει για τη γυναίκα – φαινόμενο πίσω από την κούκλα” δήλωσαν η κόρη της Ruth Handler, Barbara και η εγγονή της, Cheryl Segal. “Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τους Rita Wilson, Cristan Crocker, Andrea Nevins και τα Bron Studios για να ζωντανέψουν την ιστορία της Ruth. Αισθανόμαστε ότι αναγνωρίζουν πόσο εμπνέει και εμψυχώνει η ιστορία της Ruth”, πρόσθεσαν.