Η Julia Roberts μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Emmy και την απουσία της συμμετοχής της, μοιράστηκε την αντίδραση της με το κοινό με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός συμμετείχε στον πρώτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς “Homecoming” υποδυόμενη την Heidi Bergman. Πρόκειται για ένα θρίλερ από την τηλεοπτική πλατφόρμα Amazon ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η παραγωγή της σειράς δεν έλαβε καμία υποψηφιότητα για τα φετινά βραβεία Emmy.

“Λοιπόν, τουλάχιστον συνεργάζομαι με μία εξαιρετική εταιρεία”, ήταν το μήνυμα της Julia Roberts sτο Instagram μαζί με ένα στιγμιότυπο από την οθόνη του κινητού της όπου φαίνεται ένα μήνυμα με τα ονόματα ηθοποιών πρώτης γραμμής που έμειναν εκτός βραβείων, όπως ο George Clooney, που πρωταγωνιστεί στο “Catch 22” και την Emma Stone πρωταγωνίστρια του “Maniac”.

Η Julia Roberts έχασε την υποψηφιότητα από τις Emilia Clarke (“Game of Thrones”), Jodie Comer (“Killing Eve”), Viola Davis (“How to Get Away With Murder”), Laura Linney (“Ozark”), Mandy Moore (This Is Us), Sandra Oh (“Killing Eve”) και Robin Wright (“House of Cards”).