Πόσα μεσημέρια σαββατοκύριακου δεν έχουν συνδεθεί με την ταινία “Κοίτα Ποιος Μιλάει”; Ρομαντική και αστεία η ταινία είναι ένα από τα ομορφότερα ανάλαφρα φιλμ από την αρχή των ’90’s.

Ο John Travolta και η Kirstie Alley δημιουργούν ένα αταίριαστο αλλά γλυκό ζευγάρι που συμπληρώνει απίθανα η φωνή του Bruce Willis ως ο μικρός Mikey.

Η επιτυχία της ταινίας ήταν πραγματικά εκπληκτική. Το “Look Who’s Talking” έκανε την πρεμιέρα του στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 1989 φτάνοντας στην πρώτη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες με 12,107,784$ στο πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής ενώ έμεινε σε αυτή τη θέση για πέντε σαββατοκύριακα! Η ταινία έσπασε κυριολεκτικά τα ταμεία με τις παγκόσμιες εισπράξεις να ανέρχονται σε σχεδόν 300.000.000$. Ήταν η πιο επιτυχημένη ταινία του πρωταγωνιστή John Travolta 11 χρόνια μετά το “Grease” και η τέταρτη σε πωλήσεις το 1989.

Η τεράστια απήχηση του έργου στο κοινό οδήγησε στη συνέχεια αυτής με δύο ακόμη ταινίες το 1990 σε σκηνοθεσία ξανά από την Amy Heckerling και το 1993 από τον Tom Ropelewski. Τις ταινίες ακολούθησε και η τηλεοπτική σειρά “Baby Talk” του ABC.

Τριάντα χρόνια ακριβώς από την πρεμιέρα του έργου η Sony Pictures αποφάσισε να κάνει ένα reboot του “Κοίτα ποιος μιλάει” παρουσιάζοντας μία πιο σύγχρονη εκδοχή του έργου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline ο Jeremy Garelick θα αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του έργου ενώ ο Adam Fields θα εκτελέσει χρέη παραγωγού.

Άραγε ο Mikey θα βρεθεί στον ρόλο του πατέρα αυτή τη φορά;