Δεκαεπτά χρόνια μετά την προσπάθεια του Roberto Benigni να προσεγγίσει τον αγαπημένο ήρωα του παραμυθιού του Carlo Collodi, ο σπουδαίος Ιταλός κωμικός επιστρέφει όχι ως Pinocchio αλλά ως αλλά ως Geppetto.

Το 2002 και πέντε χρόνια μετά τον θρίαμβο του “La vita è bella” ο Roberto Benigni ως σκηνοθέτης-παραγωγός-πρωταγωνιστής είχε δώσει τη δική του εκδοχή στο παραμύθι υποδυόμενος τον Pinocchio χωρίς να έχει την αναμενόμενη επιτυχία.

Στο νέο project την σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο Matteo Garrone, ο οποίος ξεχωρίζει για την διεισδυτική ματιά του σε ταινίες όπως το “Gomorrah” το 2008 και ο Roberto Benigni αναλαμβάνει να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο τον πατέρα του ήρωα, Geppetto.

Πολλά ήταν τα ερωτήματα που προέκυψαν από αυτή τη νέα προσπάθεια όπως: Θα τα καταφέρει ο Roberto Benigni αυτήν την φορά ή Ταιριάζει στο στυλ του σκηνοθέτη Matteo Garrone μία τέτοια ιστορία; Το πρώτο trailer όμως ήρθε για να δώσει τέλος σε κάθε αμφιβολία. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία μοναδική παραγωγή με έναν παραμυθένιο περιβάλλον και έναν Roberto Benigni να ξεχωρίζει.

Η νέα ταινία “PINOCCHIO” αναμένεται να βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα. Δείτε το trailer: