Ο σκηνοθέτης Woody Allen γνωστοποίησε το trailer της νέας του ταινίας με τίτλο “A Rainy Day In New York” μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Η πολυσυζητημένη ταινία θα κυκλοφορούσε μέσω του Amazon όμως όταν είδαν ξανά το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες εναντίον του σκηνοθέτη για τη σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης Dylan Farrow, το ενδεχόμενο κάθε συνεργασίας “πάγωσε”.

Ωστόσο ο Woody Allen φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω και πριν λίγες μέρες ανέβασε το video της επερχόμενης ταινίας γράφοντας: “Το επίσημο trailer του “A Rainy Day In New York”, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και τη φωτογραφία εξωφύλλου του λογαριασμού λέγοντας : “Έρχεται σύντομα”.

Ο σκηνοθέτης ο οποίος και αρνείται κάθε κατηγορία προς το πρόσωπο του, κατέθεσε μήνυση κατά του Amazon, αξιώνοντας αποζημίωση 68 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε γνωστοποιηθεί πως ο Woody Allen έχει βρει διανομέα ώστε η ταινία του να κάνει πρεμιέρα στην Ιταλία τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να παρουσιαστεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η ταινία “A Rainy Day In New York”, είναι μία ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνιστές τους: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Rebecca Hall και Jude Law. Βέβαια κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας έχουν πάρει ήδη τις αποστάσεις τους από τον σκηνοθέτη…

Η ηθοποιός Rebecca Hall δώρισε την αμοιβή της στο “Time’s Up”, ενώ ο Timothée Chalamet έκανε δωρεά στο “Time’s Up”, το “Κέντρο LGBT” της Νέας Υόρκης και το δίκτυο “RAINN”. O ηθοποιός Griffin Newman δώρισε την αμοιβή του στο δίκτυο RAINN, το οποίο παρέχει στήριξη σε θύματα βιασμού, κακοποίησης και αιμομιξίας και χαρακτήρισε τον εαυτό του “δειλό” που δεν παραιτήθηκε εξαρχής από τον ρόλο του στην ταινία.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις της κοινής γνώμης και πολλών συναδέλφων του, ιδιαίτερα μετά το πολύκροτο σκάνδαλο Weinstein, ο Woody Allen έχει και μερίδα υποστηρικτών…

Ο σταρ της νέας ταινίας του σκηνοθέτη, Jude Law, δήλωσε πως θα ήθελε να δει ταινία, ενώ η Diane Keaton έχει εκφράσει επανειλημμένως την πίστη της στην αθωότητα του Woody Allen.