Η νέα ταινία του Quentin Tarantino, “Once Upon a Time in Hollywood”, αποτελεί ένα από τα πολυαναμενόμενα φιλμ αυτής της χρονιάς.

Ο Brad Pitt, o Leonardo DiCaprio και η Margot Robbie απαρτίζουν το λαμπερό cast των πρωταγωνιστών ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με κάποιες φήμες υπάρχει περίπτωση η πρεμιέρα του “Once Upon a Time in Hollywood” να πραγματοποιηθεί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου το “Once Upon a Time in Hollywood” εξελίσσεται χρονικά στο τέλος της δεκαετίας του 1960 και συγκεκριμένα το 1969 την εποχή της δολοφονίας της ηθοποιού Sharon Tate, την οποία και πρόκειται να υποδυθεί στην ταινία η ηθοποιός Margot Robbie.

Η υπόθεση της δολοφονίας της 26χρονης ηθοποιού Sharon Tate, συζύγου του σκηνοθέτη Roman Polanski, αποτελεί ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα στην ιστορία του Hollywood.

Ο Leonardo DiCaprio υποδύεται στην ταινία τον Ρικ Ντάλτον έναν έναν πρώην θρύλο των τηλεοπτικών γουέστερν.

Ο Brad Pitt ενσαρκώνει στο έργο τον Cliff Booth τον άνθρωπο που αντικαθιστά τον Ρικ Ντάλτον επί σειρά ετών στις επικίνδυνες σκηνές.

Η αφίσα της ταινίας αναρτήθηκε και στο επίσημο προφίλ του Brad Pitt στο Instagram γράφοντας: “Αυτόν τον Ιούλιο τα αστέρια Brad Pitt και Leonardo DiCaprio μαζί στην ταινία του Quentin Tarantino #OnceUponATimeInHollywood #Bradpitt #Leonardodicaprio”