Η Demi Moore σοκάρει όχι με κάποιο ρόλο πρόκληση που υποδύεται αλλά με το βιβλίο της “Inside Out” στο οποίο αφηγείται άγνωστες λεπτομέρειες για την όχι και τόσο λαμπερή ζωή της.

Ο βιασμός της στην ηλικία των 15 ετών, μία απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας της που τερμάτισε απότομα την παιδική της ηλικία, η εξάρτηση από το αλκοόλ και μία αποβολή στην εγκυμοσύνη του παιδιού της με τον Ashton Kutcher στιγμάτισαν βαθιά την 56χρονη ηθοποιό.

Μιλώντας για τη δύσκολη παιδική ηλικία η Demi Moore σε συνέντευξη της στο περιοδικό Bazaar περιέγραψε ένα περιστατικό όταν προσπάθησε να σώσει τη μητέρα της από την αυτοκτονία:

“Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω”, λέει για την τραυματική εκείνη εμπειρία…

Όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά “κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει”.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον εθισμό της στο αλκοόλ. Ήταν μια εξάρτηση που απέκτησε στα 20 της χρόνια, την “ξαναβρήκε” στα 40 της, ενώ πλέον είναι καθαρή.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι όταν ήταν ζευγάρι με τον Ashton Kutcher, έμεινε έγκυος, όμως απέβαλε. Συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός, αποκάλυψε ότι το 2004, είχε μείνει έγκυος σε ένα κοριτσάκι αλλά το έχασε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης.