Η ηθοποιός Kim Catrall και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς “Sex and the City” έδωσε συνέντευξη πριν λίγες ημέρες στο “The Observer Magazine”.

Η Kim Catrall μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογενειακή της ζωή, τους γονείς της, τον σχετικά πρόσφατο χαμό του αδελφού της και τα επαγγελματικά της με αναφορά φυσικά στη σειρά που την καθιέρωσε το “Sex and the City”.

H σειρά “Sex and the City” προβλήθηκε για 6 σεζόν από το 1998 έως το 2004 από το HBO ενώ μετά το τηλεοπτικό της τέλος δόθηκε η συνέχεια κινηματογραφικά με δύο επιτυχημένες ταινίες.

Η “Samantha Jones” όπως ήταν και το όνομα της στη θρυλική σειρά είπε πως νιώθει ευγνωμοσύνη για τα δώρα που έλαβε από αυτή τη συνεργασία αλλά μετά το τέλος της δεύτερης ταινίας αισθάνθηκε πως αυτός ο κύκλος έκλεισε καθώς δεν είχε κάτι άλλο να δώσει…

Η Kim Catrall τόνισε ότι αισθάνθηκε να δέχεται επίθεση όταν αρνήθηκε να επιστρέψει στον ρόλο για να γυριστεί η τρίτη συνέχεια της ταινίας.

“Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν με αντικαθιστούν με κάποια άλλη ηθοποιό αντί να χάνουν χρόνο με εκφοβισμούς. Όχι σημαίνει όχι.” ~Kim Catrall

Η Kim Catrall εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει πολλές δύσκολες στιγμές στη ζωή της γι΄αυτόν τον λόγο τώρα δεν θέλει να περνάει ούτε μία ώρα που να μην την απολαμβάνει.

“Δε θέλω να περνάω ούτε μία ώρα που να μην την απολαμβάνω. Θέλω να επιλέγω εγώ πώς θα ξοδεύω τον χρόνο μου, προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι η ζωή μου.” ~Kim Catrall