Εκτός από την έκθεση “Intimate Audrey” που ξεκίνησε τον Μάιο στις Βρυξέλλες προς τιμήν της Audrey Hepburn, άλλη μία έκθεση αφιέρωμα στην διάσημη ηθοποιό συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο Μουσείο F11 του Χονγκ Κονγκ.

Η έκθεση στο Μουσείο F11 φέρει τον τίτλο “Audrey by Bob Willoughby” και πρόκειται για μία σειρά σπάνιων φωτογραφιών της Audrey Hepburn μέσα από το πρίσμα του φακού του Bob Willoughby.

Η μεγάλη ηθοποιός της χρυσής εποχής του Hollywood γεννήθηκε στις 4/5/1929 και φέτος συμπληρώθηκαν 90 χρόνια από τη γέννηση της αλλά και 10 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου φωτογράφου των σταρ του Hollywood, Bob Willoughby.

Η Audrey Hepburn και ο φωτογράφος Bob Willoughby στα γυρίσματα του “Green Mansions” το 1958.

Ενενήντα φωτογραφίες παρουσιάζονται στην έκθεση, μία φωτογραφία για κάθε χρόνο ζωής της ηθοποιού. Επίσης παρουσιάζονται πλάνα από τα γυρίσματα των ταινιών “Green Mansions”, “My Fair Lady” και “Two For The Road”, αλλά και προσωπικές στιγμές της σπουδαίας Audrey που φωτίζουν πτυχές της προσωπικότητας της και τους διαφορετικούς ρόλους της ζωής της ως μητέρα, ηθοποιό και fashion icon.

Η Audrey Hepburn παίζει με τον γιο της Sean με τον James Garner να τους χαζεύει στα γυρίσματα της ταινίας “The Children’s Hour” στο Goldwyn Studios.

Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 και απεικονίζουν την ηθοποιό στο στούντιο, στο σπίτι με την οικογένειά της και με τα κατοικίδια της, τα δύο διάσημα σκυλάκια της και το ελαφάκι της, Ip.

H Audrey Hepburn ταΐζει το γλυκό ελαφάκι της Ip με γάλα σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας “Green Mansions” το 1958.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται φωτογραφίες με τα κοστούμια που φορούσε ως “Ελάιζα” στην ταινία “My Fair Lady” για τις ανάγκες των γυρισμάτων της οποίας έπρεπε να είναι έτοιμη και μακιγιαρισμένη στις 7 κάθε πρωί καθώς και σκηνές στη ζούγκλα της Βενεζουέλας, όπου γυρίστηκε το “Green Mansions”.