Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Jennifer Aniston σε γνωστό βρετανικό περιοδικό. Η αγαπημένη ηθοποιός του Hollywood μίλησε για τον έρωτα, για την προσωπική της ζωή και για την τολμηρή φωτογράφηση που πραγματοποίησε για τις ανάγκες του περιοδικού Harper’s Bazaar.

Η Jennifer Aniston που μόλις πριν 4 μήνες, τον περασμένο Φεβρουάριο γιόρτασε τα πεντηκοστά της γενέθλια με ένα μεγάλο πάρτυ και καλεσμένο έκπληξη τον Brad Pitt, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της.

Η γλυκιά “Rachel” είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα με αυτοπεποίθηση και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Justin Theroux παραμένει single και αποκαλύπτει στο βρετανικό περιοδικό πως δεν κλείνει την πόρτα στον έρωτα…

Όπως είπε η ηθοποιός όταν ο έρωτας χτυπήσει την πόρτα αυτός θα είναι ευπρόσδεκτος στη ζωή της.

“Δεν είμαι σαν τους ανθρώπους που λένε, “Όχι, εγώ έχω τελειώσει με αυτό. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά. Θα έλεγα ότι δεν βρίσκω ότι κάτι από το παρελθόν μου που να μου έδωσε έναν λόγο για να δημιουργήσω μία ασπίδα προστασίας γύρω μου λέγοντας: “Τίποτα άλλο, έχω τελειώσει με αυτό το θέμα”. ~Jennifer Aniston

Για την Jennifer Aniston ο ιδανικός σύντροφος έχει χιούμορ, έντονη αυτοπεποίθηση, εμπνέει εμπιστοσύνη ενώ είναι ευγενικός και γενναιόδωρος.

Δεν υπάρχει μία αδελφή ψυχή…

“Νομίζω ότι έχουμε πολλές αδελφές ψυχές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μόνο μία. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές αντιστοιχίες ψυχών.”~Jennifer Aniston

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια πρόσφατα γύρισε μία νέα ταινία με τον Adam Sandler για λογαριασμό του Netflix με τίτλο Murder Mystery.

Υπάρχουν εκπλήξεις στις προσωπικές αντοχές της Jennifer Aniston μετά τα 50;

Δεν υπάρχουν αλλαγές εξηγεί η Jennifer Aniston στο Harper’s Bazaar, κατά κύριο λόγο το σώμα της νιώθει καλύτερα από ποτέ ενώ γυμνάζεται σταθερά 4-5 φορές την εβδομάδα.

H Jennifer Aniston για τις ανάγκες του βρετανικού περιοδικού φωτογραφίζεται topless. Στο τεύχος του Ιουνίου/Ιουλίου η ηθοποιός πόζαρε φορώντας μόνο ένα δερμάτινο σορτς, καλσόν και γόβες.

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως ήταν μία φωτογράφηση για την οποία δεν ντράπηκε και εξήγησε λέγοντας:

“Όχι δεν ντρέπομαι. Κανείς δεν θα έπρεπε να ντρέπεται. Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι όμορφα και νομίζω πως είναι σημαντικό να νιώθουμε περήφανοι και να νιώθουμε άνετοι με αυτά ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι πολύ σημαντικό. Δεν θα έπρεπε κανείς άλλωστε να νιώθει άσχημα ή ντροπή για το σώμα του.”