Σήμερα το πρωί η βασίλισσα Ελισάβετ και η Kate Middleton πραγματοποίησαν μία σπάνια κοινή εμφάνιση. Πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί πως η βασίλισσα της Αγγλίας και η δούκισσα του Cambridge θα παρευρίσκονταν στο “Kings College” του Λονδίνου.

Αξίζει να αναφερθεί πως η επίσκεψη τους στο “Kings College” αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η τελευταία κοινή εμφάνιση της Kate Middleton με την Βασίλισσα Ελισάβετ είχε πραγματοποιηθεί πριν 7 χρόνια!

 

Η δούκισσα του Cabridge φορώντας ένα γκρι φόρεμα ήταν κομψή όπως κάθε φορά, όμως η άψογη στιλιστική εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν εκείνη που γοήτευσε τα πλήθη.

Τα χρώματα ροζ και μαύρο κυριάρχησαν στην εμφάνιση της. Φορώντας ένα υπέροχο ροζ κασμιρένιο παλτό με μαύρα κουμπιά του σχεδιαστή Stewart Parvin συνδυασμένο με ένα καπέλο με λουλούδια στο ίδιο χρώμα με το παλτό και κρατώντας μία μαύρη handle bag φορώντας ασορτί γάντια, η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν απλά εντυπωσιακή.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και η δούκισσα του Cabridge είχαν εμφανιστεί ξανά μαζί έναν χρόνο μετά τον γάμο της τελευταίας με τον πρίγκιπα William το 2012.