Είναι ο παντοτινός σου φίλος, ο πιστός σου σύντροφος που πάντα θα χαρεί σαν μικρό παιδί μόλις σε δει και θα σου χαρίσει απλόχερα την αγάπη του. Με τα μάτια του θα εκφράσει τα πιο γλυκά συναισθήματα γιατί δεν έχει φωνή… Πως θα ήταν όμως αν είχε και σου εξέφραζε τη γνώμη του για το φαγητό του;

Πόσο ικανοποιημένος νιώθει ένας σκύλος τρώγοντας αποκλειστικά επεξεργασμένη τροφή και αν είχε τη δυνατότητα να σταθεί ανάμεσα σε ένα ράφι με κονσέρβες και σε έναν φούρνο με απίστευτες φρέσκες λιχουδιές αποκλειστικά γι’ αυτόν τι θα επέλεγε;

Ο προβληματισμός για το πόσο υγιεινά είναι τελικά τα γεύματα των μικρών μας φίλων με έχει απασχολήσει αρκετές φορές όταν βλέπω τον μικρό μου Σνούπυ να περιφρονεί τα “πεντανόστιμα” κροκετάκια του και να προτιμά το αληθινό φαγητό με ιδιαίτερη προτίμηση σε φρούτα και λαχανικά(σ.σ. Μάλλον κάποιος έχει διάθεση vegan!).

Ευτυχώς διαπίστωσα μετά χαράς πως αυτός ο προβληματισμός είναι γενικότερος και μάλιστα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού φούρνου που απευθύνεται αποκλειστικά στους μικρούς μας φίλους.

Το “Dog Bakery” βρίσκεται στα Άνω Πατήσια και δίχως αμφιβολία είναι η χαρά του σκύλου αλλά και της γάτας!

Οι άνθρωποι του Dog Bakery γνωρίζοντας πως η διατροφή αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες υγείας, ευεξίας και μακροζωίας, δημιουργούν με αγάπη και φροντίδα τα πιο υπέροχα γεύματα για τετράποδους πελάτες!

Το Dog Bakery ειδικεύεται στο φρέσκο μαγειρευτό φαγητό καθώς επίσης και σε λιχουδιές υψηλής διατροφικής αξίας και απορροφησιμότητας, με πρώτες ύλες 100% πιστοποιημένες και εξίσου καταναλώσιμες από τον άνθρωπο.

Σκοπός του Dog Bakery είναι η βελτίωση της διαβίωσης και του προσδόκιμου ζωής των κατοικιδίων μέσα από τη διατροφή!

Επίσης στο πλαίσιο της διαφορετικότητας του κάθε οργανισμού αλλά και των διαφόρων παθήσεων, που μπορεί να παρουσιάζει κάποιο κατοικίδιο, και πάντα κατόπιν επικοινωνίας με τον κτηνίατρο του ζώου, στο Dog Bakery δημιουργούν συνταγές που καλύπτουν τις ειδικές ανάγκες του κατοικιδίου ξεχωριστά.

Σκυλάκια που πάσχουν από παθήσεις όπως κολίτιδα, νεφροπάθειες, προβλήματα ουροποιητικού, αναιμίας, επιληψίας, ακόμα και λεισμανίαση, στο Dog Bakery μπορούν να προμηθευτούν την κατάλληλη γι’ αυτά ειδικά φτιαγμένη μαγειρευτή τροφή.

Και στα γενέθλια; Το Dog Bakery κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την ημέρα γενεθλίων του πιστού σας φίλου με τούρτες και γλυκίσματα που θα το ξετρελάνουν!

Πληροφορίες

Που: Ξηροκρήνης 2 & Αγ. Αντωνίου, 111 42, Άνω Πατήσια, Αθήνα
Τηλ: 210 2222443
Email: info@dogbakery.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.dogbakery.gr