Αν ζούσε σήμερα η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα γιόρταζε τα γενέθλια της και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα παρέμενε το ίδιο γλυκιά και λαμπερή γιατί ακόμα και ο χρόνος σεβόταν την ομορφιά της.

Η μεγάλη ηθοποιός γεννήθηκε σαν σήμερα στις 20 Ιουλίου.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης είχε εμφανιστεί σε μία εκπομπή του Ζάχου Χατζηφωτίου. Η ηθοποιός δεν ήταν καλεσμένη μόνη της αλλά με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Οι δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές ενώθηκαν ξανά τηλεοπτικά δίνοντας μία τρυφερή συνέντευξη.

Ανάμεσα σε όσα αναφέρθηκαν ήταν και μία αποκάλυψη της ηθοποιού για τον εορτασμό κάποιων γενεθλίων της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη περιέγραψε στο Ζάχο Χατζηφωτίου πως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ φρόντισε ώστε εκείνη να θυμάται εκείνα τα γενέθλια για πάντα…

Η Αλίκη είχε βγει με φίλους για τον εορτασμό της ξεχωριστής αυτής ημέρας. Η ηθοποιός η οποία είχε επιλέξει ένα όμορφο ταβερνάκι με κήπο, περνούσε όμορφα με τους φίλους της όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ “μπούκαρε” στην κυριολεξία θυμίζοντας το “Θα μπουκάρω” της Σαπφώ Νοταρά στο “Αχ αυτή η γυναίκα μου”!

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία δυναμική εμφάνιση στα γενέθλια της Αλίκης μπαίνοντας με το αυτοκίνητο του μέσα στο μαγαζί και σπάζοντας την πόρτα! Την ανατρεπτική εμφάνιση του συμπλήρωσε το τραγούδι αφιέρωση στην Αλίκη Βουγιουκλάκη… “Μας υποχρέωσες” του Στράτου Διονυσίου…

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του Ζάχου Χατζηφωτίου… “Δεν σβήνει αυτός ο έρωτας απ’ ότι βλέπω…!