Ήταν μόλις δώδεκα ετών και δεν είχε ιδέα για το τι θα γίνει στο μέλλον. Μικρό κορίτσι όπως και πολλά άλλα στον κόσμο ακολουθούσε τη μόδα της μουσικής σκηνής και πιο συγκεκριμένα του Rock & Roll.

Ο λόγος για τη Madonna που τότε δεν είχε ιδέα τι είναι ποπ μουσική πάρα μόνο το Rock & Roll που είχε ξεσηκώσει του πάντες εκείνη την εποχή. Το μόνο που ένοιαζε την – τώρα βασίλισσα της ποπ – ήταν απλά να δει από κοντά το είδωλο της να το αγγίξει και γιατί όχι να κερδίσει ένα αυτόγραφο.

Το όνειρο της θα γίνει πραγματικότητα στις 11 Σεπτεμβρίου του 1970 όταν ο Elvis Presley έφθασε στο Detroit αργά την Παρασκευή για την συναυλία του στο Olympia Stadium μέσα σε άκρα μυστικότητα.

Ο Elvis Presley έφτασε με την λιμουζίνα του στις 4:40 μ.μ. και κινήθηκε προς την είσοδο του ξενοδοχείου Detroit Hilton, όπου ο θίασος του είχε νοικιάσει 75 δωμάτια παρακαλώ.

Περίπου 40 θαυμαστές – κυρίως κορίτσια – το περικύκλωσαν ζητώντας απεγνωσμένα ένα αυτόγραφο. Υπήρξαν αρκετά σπρωξίματα και στη συνέχεια οι φρουροί του Elvis προσπάθησαν να καθαρίσουν το δρόμο.

“Σταμάτησε! Αυτόγραφα!”, φώναζαν.

Μέσα σε αυτά τα κορίτσια που έσπρωχναν για να βρεθούν κοντά στο βασιλιά της Rock & Roll ήταν και η Μαντόνα που τελικά μετά από μάχη κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο αυτόγραφο από τον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Η φωτογραφία αυτή έχει τραβηχτεί το 1970 και δείχνει την τότε 12χρονη Madonna να παίρνει αυτόγραφο από τον Elvis.

Και να που η μοίρα παίζει παιχνίδια… Χρόνια αργότερα θα γίνει και εκείνη βασίλισσα, της ποπ όμως και θα δεχθεί εξίσου την ίδια μεταχείριση με τον Elvis. Που να ήξερε η δωδεκάχρονη Madonna ότι μια μέρα θα έκανε παρόμοια καριέρα με αυτή του Elvis Presley.