Το “Τατουάζ” συνεχίζει την ανοδική πορεία της στις μετρήσεις τηλεθέασης και οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια κάθε εβδομάδας είναι καταιγιστικές. Γι’ αυτό, η απόφαση που πάρθηκε για το μέλλον της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς του Alpha μας έχει σοκάρει.

Το Τατουάζ, προς απογοήτευση των τηλεθεατών, ρίχνει τίτλους τέλους τον ερχόμενο Ιούνιο. Η σειρά ολοκληρώνεται στη δεύτερη σεζόν της, το καλοκαίρι, περίοδο που ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Αντρέα Γεωργίου με τον Alpha.

Οι συντελεστές του Τατουάζ, Αντρεάς Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου, μετά από συνάντηση με τους συντελεστές του σταθμού αποφάσισαν ότι η σειρά θα πρέπει να κατεβάσει αυλαία φέτος. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Γεωργίου ενημέρωσε τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς με ένα email…

Ο Κούλης Νικολάου επικοινώνησε αμέσως με τον Alpha και συγκεκριμένα με τη διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ, το στέλεχος του προγράμματος Κώστα Σούσουλα αλλά και την υπεύθυνη μυθοπλασίας του καναλιού Δήμητρα Κωστοπούλου. Εν συνεχεία και για να μην υπάρξουν διαρροές εστάλη mail σε όλους τους συντελεστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών.

Αυτό ήταν το email που εστάλη στους συντελεστές:

“Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το “Τατουάζ” μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Δημοσιεύτηκε από Τατουάζ – Αντρέας Γεωργίου – tatouaz στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019