Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο Variety, το συνδρομητικό δίκτυο Amazon σχεδιάζει τη δημιουργία μίας τηλεοπτικής σειράς εμπνευσμένη από τη ζωή της Sandra Bullock και συγκεκριμένα από τα χρόνια της στο κολέγιο.

Η σειρά που τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του 1980 θα εκτυλίσσεται στον αμερικάνικο νότο και θα παρουσιάζει τη ζωή μίας νεαρής απαισιόδοξης και αντισυμβατικής κοπέλας που αναζητά την αγάπη και την ταυτότητα της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός θα είναι εκτελεστική παραγωγός της σειράς μαζί με τους Akiva Goldsman και John Legend. Η K.C. Perr θα γράψει το σενάριο και θα είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός.

Η σειρά χαρακτηρίζεται ως συνδυασμός κωμωδίας και δράματος με μουσική και χορό ενώ η ιδέα υλοποίησης της σειράς φέρεται να προέκυψε από συζητήσεις μεταξύ της Sandra Bullock και του Akiva Goldsman.

Να σημειωθεί πως και τρεις έχουν κερδίσει βραβείο Όσκαρ σε διαφορετικές κατηγορίες. Η Sandra Bullock έχει λάβει Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία “The Blind Side”, ο Akiva Goldsman, Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία “A Beautiful Mind” και ο John Legend Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για την ταινία “Selma”.