Η Cindy Crawford φαίνεται πως έχει νικήσει τον χρόνο γιατί δεν τον φοβάται. Στα 53 της χρόνια παραμένει όμορφη, λαμπερή και πιο γυμνασμένη από ποτέ.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση με την WWD και τον επιχειρηματία Greg Renker, με τον οποίο δημιούργησε το brand, “Meaningful Beauty” πριν 15 χρόνια και οι πωλήσεις του οποίου ξεπερνούν πια τα 100.000$, η Cindy Crawford μίλησε για το πως είναι να είσαι μοντέλο στην δεκαετία των πενήντα.

H ίδια αποκάλυψε πως μαζί με την φίλη της και επίσης supermodel, Christy Turlington, αισθάνονται ότι είναι σημαντικό να κάνουν ακόμα φωτογραφίσεις μόδας.

“Θέλουμε να δείξουμε στις γυναίκες που είναι 53 ετών και νομίζω ότι η Christy μόλις έγινε 50 ετών, ότι υπάρχει ακόμα ομορφιά”. Και αυτό περιλαμβάνει τα “καλαίσθητα γυμνά”, τα οποία έκανε πρόσφατα η Cindy Crawford για το φημισμένο βιβλίο του φωτογράφου Russell James.

“Θυμάμαι ότι κάποιος κακόβουλος άνθρωπος στο Instagram έγραψε κάτι σαν:”Αχ, γιατί τα κάνεις όλα αυτά ακόμα στην ηλικία σου;” Και σκέφτηκα, υπάρχει μια συγκεκριμένη εποχή όπου το γυμνό δεν είναι όμορφο; Είναι απλά ένα διαφορετικό είδος ομορφιάς.” ~ Cindy Crawford

Η Cindy Crawford που τη δεκαετία του 1990, την εποχή δηλαδή της βιντεοκασέτας, είχε δημιουργήσει διάφορα βίντεο γυμναστικής δείχνοντας αποτελεσματικές ασκήσεις για το σώμα, σήμερα συνεχίζει να “παραδίδει μαθήματα γυμναστικής” μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Γιατί το τέλειο σώμα δεν χρειάζεται μία ακριβή συνδρομή στο γυμναστήριο!