Ένα ξεχωριστό ταξίδι διοργανώνεται στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου του 2019 από την Ελένη Μανδάνη και την Αθηνά Σαλωνίδου.

Η Σύρος ένα νησί με ρετρό ατμόσφαιρα, ποιότητα και το μεγαλείο των παλιών καιρών, τις ημέρες του Αγίου Πνεύματος, καλεί κάθε ταξιδιώτη να την επισκεφθεί όχι μόνο για γνωρίσει τις ομορφιές της αλλά και για να προσφέρει ένα προσωπικό δώρο στον εαυτό του…

Ένα ταξίδι ανάταση για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή. Οι συμμετέχοντες της εκδρομής θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία πνευματικής απόδρασης για 5 μέρες και θα ξεναγηθούν στην μαγευτική Σύρο.

Ξενάγηση στην ξεχωριστή Άνω Σύρο

Περιπλάνηση στα κυκλαδίτικα σοκάκια της πατρίδας του Μάρκου Βαμβακάρη. Εδώ θαρρεί κάποιος πως αντιλαλεί ακόμη το μπουζούκι και οι μελωδίες της “Γλυκιάς του Φραγκοσυριανής” του “Πατριάρχη” του ελληνικού ρεμπέτικου τραγουδιού. Στην πλατεία δεσπόζει η επιβλητική προτομή του.

Ξενάγηση στην Ερμούπολη

Η αρχοντική πρωτεύουσα της Σύρου που κανείς δεν χορταίνει την ομορφιά της. Μαρμαροστρωμένοι δρόμοι, ψηλοτάβανα νεοκλασικά κτήρια και μία αύρα ιστορική.

Κρουαζιέρα στις παραλίες της βόρειας Σύρου

Η Αρχόντισσα των Κυκλάδων που φημίζεται περισσότερο για τα μνημεία της, ξεχωρίζει και για τις ακρογιαλιές της! Πεντακάθαρες, με διαυγή νερά, οι παραλίες της Σύρου είναι απλά μοναδικές και μαγνητίζουν με την ομορφιά τους.

Ζεστή φιλοξενία και πνευματική αναζήτηση με συνεδρίες γιόγκα, διαλογισμούς, QHHT αναδρομή σε γκρουπ και άλλες πνευματικές δραστηριότητες με την Αθηνά Σαλωνίδου, δασκάλα Μάστερ Usui /Karuna/Angelic Reiki, σύμβουλο Aura Soma και SRT και την Ελένη Μανδάνη θεραπεύτρια Κβαντικής Θεραπείας στo 2o επίπεδο της QHHT μεθόδου ύπνωσης, δασκάλα Reiki και πνευματική δασκάλα.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ: