Τι πραγματικά είναι το feng shui και η ενεργειακή χωροθεσία και πως μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής ενός ανθρώπου;

Ένα υπέροχο σεμινάριο εναλλακτικής θεραπείας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαϊου 2019 από την σύμβουλο Ενεργειακής Χωροθεσίας Αθηνά Σαλωνίδου στην Πετρούπολη.

Το σεμινάριο “Ενεργειακή Χωροθεσία Feng Shui” απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που αναζητά ένα εργαλείο για να δημιουργήσει έναν καλύτερο τρόπο ζωής για τον ίδιο και την οικογένεια του μέσα από μία διαφορετική προσέγγιση του χώρου στον οποίο ζει ή εργάζεται.

Ο προσωπικός χώρος του κάθε ανθρώπου είναι αυτό που αγαπάει να ζει. Φέρνει τη δική του προσωπική σφραγίδα και αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό του κόσμο.

Τα χρώματα, τα έπιπλα και τα αντικείμενα σε κάθε προσωπικό χώρο θα πρέπει να κάνουν τον κάτοχο του να αισθάνεται όμορφα και ζεστά όπως επίσης θα πρέπει να καλούν και κάθε επισκέπτη να νιώθει άνετα και να του μεταφέρει θετικότητα, καθαρότητα ό,τι δηλαδή κάνει έναν χώρο ιδανικό στον οποίο κυρίαρχο στοιχείο είναι η αρμονική ενέργεια.

Η Αθηνά Σαλωνίδου είναι Σύμβουλος Ενεργειακής Χωροθεσίας από την Hellenic Feng Shui Academy Σχολή αναγνωρισμένη από την Feng Shui Society-London και μιλώντας για το επερχόμενο σεμινάριο είπε μεταξύ άλλων:

“Η Ενεργειακή Χωροθεσία και το Feng Shui μας μαθαίνουν πως μπορούμε να ζήσουμε με επίγνωση στο πως είμαστε στενά συνδεδεμένοι με το χώρο μας και το αντίστροφο.”

Ένα σεμινάριο εργαλείο με πρακτικές εφαρμογής στην καθημερινή ζωή για έναν αρμονικό τρόπο διαβίωσης.

Μάθετε περισσότερα για τα θέματα ενασχόλησης που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο “Ενεργειακή Χωροθεσία Feng Shui” εδώ: https://www.facebook.com/events/654679694971295/

Πληροφορίες

  • Που: ΙΑΘΕΙΗΝ, Πρότυπο Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών
  • Διεύθυνση: Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη
  • Τηλέφωνο: 210 5744997
  • Πότε: 11/5 στις 11:00 και 12/5