Ένα ταξίδι γεύσεων στην Ιταλία ετοιμάζει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις προσφέροντας μία γαστρονομική εμπειρία οινογευσιγνωσίας.

Στο Chef’s Club of Attica στον Κεραμεικό, την Τετάρτη 27/2 οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους αμπελώνες της Ιταλίας και να γευτούν ένα ξεχωριστό πάντρεμα γεύσεων ιταλικών κρασιών και τυριών.

Στο event οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να δοκιμάσουν από τυριά: parmigiano, λευκό κατσικίσιο, gorgonzola μαλακή, pecorino Σαρδηνίας, pecorino στις οινολάσπες (μεθυσμένο) και carozzi ricciolo al tartufo.

Επίσης θα παρουσιαστούν οι ποικιλίες Bonarda, Muller Thurgau, Amarone della Valpolicella, Prosecco, Teroldego, Valpolicella.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον οινοχόο και επίτιμο μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις, κ. Νικόλαος Πολίτης.

Ενημερωθείτε εδώ για τον τρόπο συμμετοχής εδώ:
http://www.chefsclubofattica.com/?fbclid=IwAR2PYXRu_4ptk_59Ll6aqmJ5m6FBOGjf9_kBaTbMf0W_Wik-bEMhBg7K29E

Το κόστος είναι 40€ το άτομο ενώ ο αριθμός κρατήσεων είναι περιορισμένος γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες
Που: Chef’s Club of Attica
Διεύθυνση: Πειραιώς 73, Κεραμεικός, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3315649
Πότε: 27/2 στις 19:30