Ένα ξεχωριστό καφέ bistro στο ύφος της εποχής του μεσοπολέμου εγκαινιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Από την 1η Φεβρουαρίου το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά καλεί το κοινό στο Foyer Café Bistrot, έναν χώρο υψηλής αισθητικής για κάθε στιγμή της ημέρας.

Μέσα σε έναν εκπληκτικό χώρο, σε ένα κτήριο ιστορίας 120 χρόνων δημιουργήθηκε ένα καφέ με γαλλική φινέτσα και την κουλτούρα ρομαντικότερων χρόνων.

Η γοητεία από το θέατρο της εποχής του Καρόλου Κουν και του Δημήτρη Χορν ζωντανεύουν στην φιλόξενη αίθουσα αυτού του καφέ. Το Foyer Café Bistrot συνδέει το παρόν με το παρελθόν σε νότες νοσταλγικές χαράζοντας τη δική του προσωπικότητα.

Νοσταλγία, ποιότητα, αισθητική, ατμόσφαιρα ή απλά Foyer Café Bistrot!

Από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ το κοινό μπορεί να απολαύσει τον καφέ του, το ποτό του ή ένα όμορφο γεύμα υπό τους ήχους μουσικών επιλογών που ξεχωρίζουν. Τα εξαίσια πιάτα και οι προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιών δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα φουαγιέ που λειτουργούν στα θέατρα των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης.

Η διακόσμηση του Foyer Café Bistrot είναι σωστά προσεγμένη ακολουθώντας τον χαρακτήρα αυτού του ιστορικού νεοκλασικού κτίσματος.

Οι vintage αριθμημένες καρέκλες του θεάτρου, ο εντυπωσιακής αισθητικής πολυέλαιος, οι φωτογραφίες – τεκμήρια μιας εποχής που έχει περάσει, τα μοναδικά αντικείμενα και έπιπλα με το κλασσικό πιάνο του θεάτρου σε πρώτη θέση, όλα κοσμούν με την παρουσία τους το εντυπωσιακό bistro και μεταφέρουν τον επισκέπτη νοερά στην πόλη του Παρισιού ή στο Βερολίνο.

Μπαίνοντας στο Foyer Café Bistrot το ταξίδι στο χρόνο ξεκινά.

Είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης πριν ή μετά από μία παράσταση που φιλοξενείται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το ιστορικό αυτό θέατρο που φιλοξένησε κάποιους από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες αυτού του τόπου όπως: Δημήτρης Ροντήρης, Κάρολος Κουν, Αλέξης Σολομός, Μάνος Κατράκης, Αιμίλιος Βεάκης, Δημήτρης Χόρν, Κατίνα Παξινού.

Το Foyer Café Bistrot, δίχως αμφιβολία υπόσχεται πως θα αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης της πόλης, ένα νέο στέκι. Η ποιότητα και η νοσταλγική ατμόσφαιρα συνεργάζονται αρμονικά δίνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα και τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες του.

Η αξιέπαινη αυτή προσπάθεια φέρει την υπογραφή των Δημήτρη Παναγόπουλου, Κοσμά Καραβά και Γιώργου Νικολάου.