Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Σεπτέμβριο με ένα υπέροχο φεστιβάλ όπου η τέχνη συναντά τη γεύση και συγκεκριμένα τα εξαίσια αρώματα του οίνου.

Το 1ο Athens Wine & Art Festival είναι γεγονός και ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ τα παρευρισκόμενα boutique οινοποιεία περιμένουν τον κόσμο να γνωρίσει και να δοκιμάσει τις εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών τους σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον τέχνης.

Στο 1ο Athens Wine & Art Festival η τέχνη διαδραματίζει τον δικό της ρόλο αφού σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά Retrospective έκθεση με επιλεγμένα έργα από το αρχείο της, από τις δεκαετίες 1980 και 1990.

Από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, με DJ sets, θεατρικά δρώμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές βραβευμένων οινικών ντοκιμαντέρ, ενώ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι με τους ξεσηκωτικούς Sugah_Spank & the Swing Shoes.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φεστιβάλ τέχνης και οίνου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά με δωρεάν δημιουργική ενασχόληση από τους stART και Θέατρο Ημέρας καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Για συμμετοχή στη δοκιμή και το συλλεκτικό ποτήρι της έκθεσης, το κόστος είναι 5€, μέρος των οποίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Λείριου Ορφανοτροφείου στο Μάτι, μέσω της Μ.Κ.Ο Δεσμός – Desmos.

Πληροφορίες

1ο Athens Wine & Art Festival
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Που: Πειραιώς 256, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής
Πότε: Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
Ώρες: 11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες με επίδειξη κάρτας, 13:00 – 19:00 για το κοινό